Cisco Excess

Mikä on Cisco Excess?

Vaikka useimmat Cisco-tuotteet myydään traditionaalisten auktorisoitujen kanavien kautta, joskus Ciscolle päätyy ylimääräisiä tuotteita, joilla on auktorisoitujen kanavien kautta vain rajoitettua kysyntää, mutta jolla olisi vielä elinkaarta jäljellä. Tämän vuoksi Cisco on kehittänyt Excess Product-kanavan (ennen nimeltään Wholesale) myyntiin suurilla alennuksilla. Tämä koostuu ylituotantoeristä, peruutetuista yhtiötilauksista, varaston kierrätyseristä, vanhentuneista leasing-tuotteista ja demo-malleista. Nämä laitteistot on luokiteltu ylijäämäksi Cisco’n jakelukanavilla ja on tarkoitettu jälleenmyytäväksi valituille yhtiöille.

Avaininformaatiota : Cisco’n Excess-laitteistot

  • Kaikki tuotteet peräisin Ciscon Ylimääräinen / Tukku kanavan merkkinä on “-WS” lopussa osanumero.

  • Kaikki tuotteet ovat oikeutettuja Smart Net Total Care (SNTC) tuki ja on voimassa oleva versio IOS ladattu ja relicensed Cisco.

  • Kaikki tuotteet ovat täysin toimiva ja voi sisältää pieniä kosmeettisia puutteita.

  • Kaikki tuotteet toimitetaan alkuperäisessä Cisco pakkauksessa kuitenkin laatikko on yleensä merkitty “Cisco Ylimääräinen” erottaa perinteisistä kunnossa.

  • Tukku tuotteet eivät ole osa Ciscon Päivitä “-RF” -ohjelma, joka on erillinen kanava ja myös saatavilla pyynnöstä Sparta IT-ratkaisut.

 

Cisco Pienyritykset

ciscoSB

IP-puhelimet

ciscophone

Cisco langaton

cisco wireless

Palomuuri turvallisuus

ciscofirewall

Cisco Verkostoituminen

Cisco Networking

Cisco Nexus

Cisco Nexus

Enemmän vaihtoehtoja asiakkaillenne – enemmän asiakkaita!

Haastavat meidät